dc.contributor.author | Бриковець, О. М. | uk |
dc.contributor.author | Романюк, О. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-07-13T22:30:48Z | |
dc.date.available | 2017-07-13T22:30:48Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Бриковець О. М. Розробка інтелектуальної системи "Персональний фітнес-дієтолог" [Електронний ресурс] / О. М. Бриковець, О. В. Романюк // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2017/paper/view/3213. | uk |
dc.identifier.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2017/paper/view/3213 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17316 | |
dc.description.abstract | Запропоновано систему визначення оптимально необхідної кількості калорій на основі методу Міффліна-Сан Жеора та їх складових, який дозволить створити персональний план харчування та тренувань. | uk |
dc.description.abstract | The system of calculation of optimally necessary calories on the basis of the Mifflin-San Jehore method is proposed, which allows to create a personal plan for nutrition and physical exercise. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. | uk |
dc.subject | калорійність | uk |
dc.subject | білки | uk |
dc.subject | жири | uk |
dc.subject | вуглеводи | uk |
dc.subject | система тренуваннь | uk |
dc.subject | calorie | en |
dc.subject | protein | en |
dc.subject | fat | en |
dc.subject | carbohydrate | en |
dc.subject | system training | en |
dc.title | Розробка інтелектуальної системи "Персональний фітнес-дієтолог" | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 004.45 | |