dc.contributor.author | Пащенко, В. П. | uk |
dc.contributor.author | Севастьянов, В. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-07-13T22:45:15Z | |
dc.date.available | 2017-07-13T22:45:15Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Пащенко В. П. Контроль рівня якості пива Українського виробника [Електронний ресурс] / В. П. Пащенко, В. М. Севастьянов // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1808. | uk |
dc.identifier.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1808 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17336 | |
dc.description.abstract | Ринок алкогольної продукції України є одним з найбільш високорозвинених і конкурентноздатних у агропромисловому комплексі України. Товарознавці провідних компаній, які функціонують на вітчизняному та іноземному ринках, спостерігають тенденції до зростання виробництва, залучення значних інвестицій і могутній експортний потенціал українських виробників алкогольної продукції. | uk |
dc.description.abstract | Alcoholic beverages market in Ukraine is one of the most competitive in visokorozvinenih and agriculture of Ukraine.
Commodity leading companies operating in vitchiznyanomu and foreign markets, to observe trends production growth,
attracting significant investitsiy and strong export potential of Ukrainian virobnikiv alcohol. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. | uk |
dc.subject | пиво | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | споживні властивості | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | технологія виробництва | uk |
dc.subject | цінність | uk |
dc.subject | безпека | uk |
dc.subject | показники якості | uk |
dc.subject | хміль | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | не солоджені матеріали | uk |
dc.subject | методи дослідження | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk |
dc.subject | балова оцінка | uk |
dc.subject | маркування | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | пакування | uk |
dc.subject | Управління по захисту прав споживачів | uk |
dc.subject | ДСТУ | uk |
dc.subject | ГОСТ | uk |
dc.subject | Beer | en |
dc.subject | food value and consumer properties | en |
dc.subject | range | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | production technology | en |
dc.subject | value | en |
dc.subject | safety | en |
dc.subject | hops | en |
dc.subject | malt | en |
dc.subject | not solodzheni materials | en |
dc.subject | methods | en |
dc.subject | organoleptic | en |
dc.subject | physical and chemical indicators | en |
dc.subject | scoring | en |
dc.subject | marking | en |
dc.subject | storage | en |
dc.subject | packaging | en |
dc.subject | Office for consumer protection | en |
dc.subject | ISO | en |
dc.subject | GOST | en |
dc.title | Контроль рівня якості пива Українського виробника | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 621.317 | |