Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorДаус, М. Є.uk
dc.date.accessioned2017-11-20T12:02:37Z
dc.date.available2017-11-20T12:02:37Z
dc.date.issued2015-09
dc.identifier.citationДаус М. Є. Оцінка придатності води річки Хаджидер до використання у зрошенні (у межах Одеської області) [Текст] / М. Є. Даус // Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. - ВНТУ, 2015. - С. 75.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19106
dc.description.abstractОднією з малих річок північно-західного Причорномор’я, вода яких використовується на зрошення значною кількістю фермерських господарств є річка Хаджидер. Починаючи з середини ХХ століття під впливом широкомасштабних меліорацій, річка зазнала значних змін, а якість води – значно погіршилась.uk
dc.description.abstractOne of the small rivers in the northwest Black Sea, whose water is used for irrigation by a large number of farms, is the Hadjider River. Since the middle of the twentieth century, under the influence of large-scale land reclamation, the river has undergone significant changes, and water quality has deteriorated significantly.en
dc.description.abstractОдной из малых рек северо-западного Причерноморья, вода которых используется на орошение значительным количеством фермерских хозяйств является река Хаджидер. Начиная с середины ХХ века под влиянием широкомасштабных мелиораций, река претерпела значительные изменения, а качество воды - значительно ухудшилась.ru
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р.uk
dc.subjectфермерські господарстваuk
dc.subjectякість водиuk
dc.subjectрибогосподарське водокористуванняuk
dc.subjectіригаційний коефіцієнтuk
dc.subjectполивuk
dc.titleОцінка придатності води річки Хаджидер до використання у зрошенні (у межах Одеської області)uk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc556.531.4


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію