Напіввільне вирощування диких тварин як альтернатива традиційному тваринництву та мисливству
Abstract
В останні роки в багатьох розвинених країнах сформувалася особлива філософія «Organik», яка передбачає вживання в їжу продуктів, вирощених без використання мінеральних добрив, пестицидів, стимуляторів росту тощо. В цьому плані особливе місце займає м'ясо диких копитних, яке відрізняється високою харчовою цінністю і низьким вмістом холестерину небезпечного для розвитку атеросклерозу в людини. В последние годы во многих развитых странах сформировалась особая философия «Organik», которая предполагает употребление в пищу продуктов, выращенных без использования минеральных удобрений, пестицидов, стимуляторов роста и тому подобное. В этом плане особое место занимает мясо диких копытных, которое отличается высокой пищевой ценностью и низким содержанием холестерина опасного для развития атеросклероза у человека. In recent years, many developed countries have developed a special philosophy "Organik", which involves eating foods grown without the use of mineral fertilizers, pesticides, growth stimulants, etc. In this regard, a special place is taken by the meat of wild ungulates, which is characterized by high nutritional value and low cholesterol, dangerous to the development of atherosclerosis in humans.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19258