Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorГумницький, Я. М.uk
dc.contributor.authorГивлюд, А. М.uk
dc.contributor.authorСабадаш, В. В.uk
dc.date.accessioned2017-12-12T11:23:32Z
dc.date.available2017-12-12T11:23:32Z
dc.date.issued2015-09
dc.identifier.citationГумницький Я. М. Дослідження внутрішньодифузійної кінетики сорбції оксіпропіонової кислоти цеолітом [Текст] / Я. М. Гумницький, А. М. Гивлюд, В. В. Сабадаш // Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. - ВНТУ, 2015. - С. 168.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19321
dc.description.abstractНеобхідність пошуку та розробки нових технологій очищення стічних вод молокозаводів обґрунтована низькою ефективністю роботи існуючих очисних споруд. Стічні води молочної промисловості належать до висококонцентрованих за вмістом мікробіологічних забруднень, крім того, рН стічних вод молокозаводів може становити близько 3 через вміст органічних кислот (передовсім молочної), що утворюються в процесі скисання молока та виробництва кисломолочних продуктів.uk
dc.description.abstractНеобходимость поиска и разработки новых технологий очистки сточных вод молокозаводов обоснована низкой эффективностью работы существующих очистных сооружений. Сточные воды молочной промышленности относятся к высококонцентрированных по содержанию микробиологических загрязнений, кроме того, рН сточных вод молокозаводов может составлять около 3 за содержания органических кислот (прежде всего молочной), образующихся в процессе скисания молока и производства кисломолочных продуктов.ru
dc.description.abstractThe need for the search and development of new technologies for the treatment of dairy wastewater is justified by the low efficiency of existing treatment facilities. The sewage of the dairy industry is highly concentrated in the content of microbiological contaminants, in addition, the pH of sewage dairy plants can be about 3 due to the content of organic acids (primarily milk), which are formed during the process of milk slicing and the production of dairy products.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р.uk
dc.subjectстічні водиuk
dc.subjectвнутрішньодифузійна кінетикаuk
dc.subjectіонообмінна адсорбціяuk
dc.titleДослідження внутрішньодифузійної кінетики сорбції оксіпропіонової кислоти цеолітомuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc644.6


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію