Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorДячок, В. В.uk
dc.contributor.authorГуглич, С. І.uk
dc.contributor.authorМараховська, А. О.uk
dc.date.accessioned2017-12-13T06:47:12Z
dc.date.available2017-12-13T06:47:12Z
dc.date.issued2015-09
dc.identifier.citationДячок В. В. До питання очищення стічних вод виробництва харчових олій [Текст] / В. В. Дячок, С. І. Гуглич, А. О. Мараховська // Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. - ВНТУ, 2015. - С. 172.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19329
dc.description.abstractЗростання потужностей підприємств виробництва харчової олії на сьогоднішньому етапі розвитку харчової промисловості призводять до утворення величезних кількостей відпрацьованих вод, які формують стічні води виробничого процесу. Основними забруднюючими компонентами стічних вод є органічні речовини в основному жирового характеру, які діючі очисні споруди не спроможні очистити їх до рівня санітарних вимог. Це створює значну екологічну небезпеку оскільки викликає забруднення поверхневих вод органічними речовинами.uk
dc.description.abstractРост мощностей предприятий производства пищевого масла на сегодняшнем этапе развития пищевой промышленности приводят к образованию огромных количеств отработанных вод, формирующих сточные воды производственного процесса. Основными загрязняющими компонентами сточных вод являются органические вещества в основном жирового характера, действующие очистные сооружения не способны очистить их до уровня санитарных требований. Это создает значительную экологическую опасность поскольку вызывает загрязнение поверхностных вод органическими веществами.ru
dc.description.abstractThe growth of the capacity of the enterprises producing edible oils at the present stage of the development of the food industry leads to the formation of huge amounts of wastewater, which form wastewater from the production process. The main contaminating components of wastewater are organic substances of a largely fatty nature, which operating treatment facilities are not able to clear them to the level of sanitary requirements. This creates a significant environmental hazard as it causes the contamination of surface water with organic substances.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р.uk
dc.subjectвиробництво харчової оліїuk
dc.subjectстічні водиuk
dc.subjectекологічна небезпекаuk
dc.titleДо питання очищення стічних вод виробництва харчових олійuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc628. 54:664


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію