Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorМіронова, Ю. В.uk
dc.contributor.authorСлободянюк, О. Е.uk
dc.date.accessioned2018-03-06T15:46:16Z
dc.date.available2018-03-06T15:46:16Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationМіронова Ю. В. Обґрунтування вибору факторів, які чинять вплив на інвестиційну привабливість підприємств кондитерської галузі [Текст] / Ю. В. Міронова, О. Е. Слободянюк // Теоретичні та практичні аспекти розвитку підприємництва в Україні : колективна монографія / під ред. д.е.н., професора О. О. Непочатенко. – Умань : Сочінський, 2017. – С. 322−326.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19753
dc.description.abstractУ роботі проведено дослідження особливостей відбору найбільш значущих зовнішніх та внутрішніх факторів інвестиційної привабливості підприємств кондитерської галузі на основі методу експертної оцінки Делфіuk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisher"Сочінський М.М."uk
dc.relation.ispartofТеоретичні та практичні аспекти розвитку підприємництва в Україні : 322−326.uk
dc.subjectінвестиційна привабливістьuk
dc.subjectфінансовий потенціалuk
dc.subjectметод "Дельфі"uk
dc.titleОбґрунтування вибору факторів, які чинять вплив на інвестиційну привабливість підприємств кондитерської галузіuk
dc.typeMonograph
dc.identifier.udc332.146


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію