Відображеня елементи 1241-1260 із 1334

    • Імена державних діячів у назвах вулиць нашого міста 

      Паламарчук, Г. В.; Шуберт, О. О. (ВНТУ, 2018)
      Проаналізовано зміни топономічної системи м. Вінниця у рамках реалізації процесів декомунізації суспільства. Досліджено назви вулиць, які пов’язані з іменами відомих державних діячів України.
    • Korean architecture 

      Жук, С. П. (ВНТУ, 2018)
      Як утворилася Південна Корея. Яка була її архітектура. Яка архітектура і на сьогоднішній день цінується в Південній Кореї. Усе це буде розглянуто у статті нижче
    • Деякі аспекти життя вінничан в умовах окупації 

      Ярова, М. С. (ВНТУ, 2018)
      Запропоновано до ознайомлення історичні факти з повсякденного життя жителів Вінниці та Вінницької області під окупаційним гнітом гітлерівської Німеччини під час Другої світової війни.
    • Hearing aids as a protege 

      Наконечна, А. В.; Присяжна, О. Д. (ВНТУ, 2018)
      It is suggested to use hearing aids for hearing aids. Also, the topical topics of the types of hearing aids, their ability to transmit information and reproduction of the sound of the environment through the hearing aid ...
    • Як в історичній перспективі взаємодіють філософія та наука 

      Паламарчук, О. М.; Гашинська, А. С. (ВНТУ, 2018)
      Розглянуто історичні перспективи взаємодії філософії та науки. Проаналізовано трактування зв’язку філософії і науки, та зведено їх до трьох основних типів співвідношення науки й філософії.
    • Ставлення студентів до сортування сміття 

      Подолянчук, К. В.; Слободянюк, А. В. (ВНТУ, 2018)
      В статті подані результати дослідження направлені на вирішення проблемних питань охорони навколишнього середовища та ефективності системи сортування сміття серед молоді в місті Вінниця.
    • Processing and analysis of images in the intellectualized laser polarimetry system of biological objects 

      Заболотна, Н. І.; Павлов, С. В.; Карась, О. В. (ВНТУ, 2018)
      Functions, structural scheme and the main of the multifunctional intellectualized laser polarimetry system were considered in this paper.
    • Філософія і архітектура в контексті постмодернізму 

      Підгорна, О. В. (ВНТУ, 2018)
      В даній роботі проаналізовано зв’язок філософії та архітектури міст з точки зору постмодерністських тенденцій. Досліджено передумови виникнення постмодернізму як окремої течії. Наведено змістовні зв’язки постмодерністської ...
    • Віртуальна реальність та її застосуванння 

      Концевой, А. О. (ВНТУ, 2018)
      В даній статті розглянуто поняття віртуальної реальності, а також розглянуті перспективи її застосування в спорті, науці, освіті та інженерії.
    • Сенсорний маркетинг як елемент психологічного впливу маркетолога 

      Міронова, В. С.; Прищак, М. Д. (ВНТУ, 2018)
      Запропоновано використання маркетингового методу сенсорного впливу на підсвідомість споживачів, який дозволить підвищити ефективність продажів у будь-якій сфері людської діяльності.
    • Формування функціональної підготовки баскетболістів 

      Горбатий, А. Ю. (ВНТУ, 2018)
      Дослідити адаптацію баскетболістів студентських команд до тренувальних навантажень упродовж річного циклу підготовки за показниками рухових якостей та медичного контролю.
    • Правове виховання – сутність та етапи 

      Здітовецький, Ю. (ВНТУ, 2018)
      Розкривається необхідність забезпечення високого рівня правової культури громадян, найважливішу роль у формуванні якої відіграє їх правове виховання. Визначено основну ієрархію виховання.
    • Dependence of the screw hardness on wear 

      Хоменко, О. С.; Khomenko, A. (ВНТУ, 2018)
      The article is devoted to the positive effect of surfacing materials with high hardness on the wearing resistance of the screw for making pellets which is proved experimentally.
    • Глобальні проблеми сучасності: реалізація екологічної політики України 

      Поліщук, Д. О.; Похило, І. Д. (ВНТУ, 2018)
      У статті розглянуто передумови створення екологічної політики. Досліджується історія формування правової основи екологічної політики України від моменту проголошення незалежності й донині. Проаналізовано проблеми реалізації ...
    • Vinnytsia is a tourist-attracted city 

      Абрамович, В.; Abramovych, V. (ВНТУ, 2018)
      Після відкриття у Вінниці світло-музичного фонтану Roshen до міста потягнулися туристи. Але невелика кількість людей знає чим ще славиться це місто. У статті розглядаються деякі визначні місця, які варто відвідати як ...
    • Цінності об’єднаної Європи 

      Ольшанська, Н. М. (ВНТУ, 2018)
      Розглянуто сутнісні основи та практичне втілення європейських цінностей. Проаналізовано їх становлення і закріплення із початку ранньомодерної епохи,а також базові цінності, що визначені європейською спільнотою.
    • Профілактика стресу 

      Траченко, К. Р. (ВНТУ, 2018)
      Визначено сутність та основні види стресу та їх вплив на організм працівника і на продуктивність його праці. Досліджено причини, які зумовлюють виникнення стресу на робочому місці. Розглянуто найефективніші стратегії та ...
    • Брекзіт – тільки початок. Що чекає Європу? 

      Марчук, А. О. (ВНТУ, 2018)
      Визначено сутність поняття «брекзіт», а також дослідження наслідків для інших країн Європи, після виходу Великої Британії з Євросоюзу.
    • Захист прав людини в Європейському Союзі 

      Лесько, Т. В. (ВНТУ, 2018)
      Дослідження особливостей норм права в ЄС, спрямованих на захист прав і свобод громадян Європейського Союзу. Аналіз основних етапів розвитку головних інститутів ЄС.
    • Рівень техніко – тактичної підготовленості збірної команди ВНТУ з футболу 

      Кулик, Д. Г. (ВНТУ, 2018)
      Особливістю студентської команди є те, що всі футболісти мають різний рівень техніко-тактичної підготовленості. Завдання на протязі сезону працювати над покращенням результату і саме головне щоб всі гравці розуміли їх ...