Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorОлійник, Д. В.uk
dc.contributor.authorЮхимчук, М. С.uk
dc.contributor.authorСамолюк, І. В.uk
dc.date.accessioned2018-05-25T11:18:59Z
dc.date.available2018-05-25T11:18:59Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationОлійник Д. В. Система автоматизованого управління вироб-ництва борошна [Електронний ресурс] / Д. В. Олійник, М. С. Юхимчук, І. В. Самолюк // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/5016.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20666
dc.description.abstractДана дипломна робота призначена для створення автоматизованого технологічного процесу виготовлення борошна, а саме моделювання в різних програмах призначених для створення АСУТП. Наоснові розробленої функціональної моделі процесу сушки розроблено програмну реалізацію. В програмі моделюється залежність вхідних параметрів сушки від часу.uk
dc.description.abstractThis course project is designed to create models of the process of manufacturing of flour, such as modeling in various programs for creating PCS. On the basis of a functional model of drying process developed software implementation. The program is modeled dependent input parameters of drying time.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/5016
dc.subjectборошноuk
dc.subjectсушкаuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectмоделюванняuk
dc.subject: flouren
dc.subjectdryingen
dc.subjecttemperatureen
dc.subjecthumidityen
dc.subjectmodelingen
dc.titleСистема автоматизованого управління виробництва борошнаuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc681.12


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію