Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorМаньковська, В. С.uk
dc.contributor.authorКоваль, Т. А.uk
dc.date.accessioned2018-05-25T11:19:08Z
dc.date.available2018-05-25T11:19:08Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationМаньковська В. С. Визначення золи в натуральній розчинній каві [Електронний ресурс] / В. С. Маньковська, Т. А. Коваль // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/5135.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20681
dc.description.abstractПроведено дослідження кави розчинної різних виробників на вміст масової частки золи.uk
dc.description.abstractThe research of coffee of soluble different manufacturers on the content of the mass fraction of ash was conducted.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/5135
dc.subjectзолаuk
dc.subjectнатуральна розчинна каваuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectashuk
dc.subjectnatural soluble coffeeuk
dc.subjectqualityuk
dc.titleВизначення золи в натуральній розчинній кавіuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc663.938.8


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію