dc.contributor.author | Слижук, А. Д. | uk |
dc.contributor.author | Овчинников, К. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-05-25T11:20:15Z | |
dc.date.available | 2018-05-25T11:20:15Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Слижук А. Д. Аналіз показників якості яблучного соку [Електронний ресурс] / А. Д. Слижук, К. В. Овчинников // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4250. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20737 | |
dc.description.abstract | Було розглянуто фізико хімічні показники яблучного соку. Проведено дослідження різних зразків за фізико-хімічними показникими такими як: кислотність, сасова частка сухих речовин та наявність барвника. | uk |
dc.description.abstract | The physical and chemical parameters of apple juice were considered. The research of various samples according to physical and chemical indices such as: acidity, Sasso fraction of dry substances and the presence of dye are carried out. To determine the quality of these juices. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4250 | |
dc.subject | яблучний сік | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk |
dc.subject | ознаки | uk |
dc.subject | apple juice | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | physico-chemical indicators | en |
dc.subject | signs | en |
dc.title | Аналіз показників якості яблучного соку | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 006.015.5 | |