Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСлижук, А. Д.uk
dc.contributor.authorОвчинников, К. В.uk
dc.date.accessioned2018-05-25T11:20:15Z
dc.date.available2018-05-25T11:20:15Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationСлижук А. Д. Аналіз показників якості яблучного соку [Електронний ресурс] / А. Д. Слижук, К. В. Овчинников // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4250.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20737
dc.description.abstractБуло розглянуто фізико хімічні показники яблучного соку. Проведено дослідження різних зразків за фізико-хімічними показникими такими як: кислотність, сасова частка сухих речовин та наявність барвника.uk
dc.description.abstractThe physical and chemical parameters of apple juice were considered. The research of various samples according to physical and chemical indices such as: acidity, Sasso fraction of dry substances and the presence of dye are carried out. To determine the quality of these juices.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4250
dc.subjectяблучний сікuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk
dc.subjectознакиuk
dc.subjectapple juiceen
dc.subjectqualityen
dc.subjectphysico-chemical indicatorsen
dc.subjectsignsen
dc.titleАналіз показників якості яблучного сокуuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc006.015.5


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію