dc.contributor.author | Гурневич, А. Г. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-05-25T11:21:53Z | |
dc.date.available | 2018-05-25T11:21:53Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Гурневич А. Г. Визначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / А. Г. Гурневич // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4633. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20786 | |
dc.description.abstract | Проведено огляд органолептичних показників якості хлібобулочних виробів. | uk |
dc.description.abstract | A review of organoleptic indicators of quality of bakery products was conducted. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4633 | |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | показники якості | uk |
dc.subject | bread | en |
dc.subject | bakery products | en |
dc.subject | quality indices | en |
dc.title | Визначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробів | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | [343.148: 664.6] (477) | |