Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorГурневич, А. Г.uk
dc.date.accessioned2018-05-25T11:21:53Z
dc.date.available2018-05-25T11:21:53Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationГурневич А. Г. Визначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / А. Г. Гурневич // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4633.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20786
dc.description.abstractПроведено огляд органолептичних показників якості хлібобулочних виробів.uk
dc.description.abstractA review of organoleptic indicators of quality of bakery products was conducted.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4633
dc.subjectхлібuk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectпоказники якостіuk
dc.subjectbreaden
dc.subjectbakery productsen
dc.subjectquality indicesen
dc.titleВизначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробівuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc[343.148: 664.6] (477)


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію