dc.contributor.author | Горейко, І. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-05-25T11:26:06Z | |
dc.date.available | 2018-05-25T11:26:06Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Горейко І. М. Використання безвідходних та маловідходних технології харчового виробництва на прикладі олійно-жирової галузі [Електронний ресурс] / І. М. Горейко // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4165. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20822 | |
dc.description.abstract | Запропоновано методи використання безвідходних та маловідходних технології харчового виробництва на прикладі олійно-жирової галузі, запропоновано заходи щодо підвищення використання даного виробництва та основні напрямки екологізації суспільного виробництва. | uk |
dc.description.abstract | The methods of using non-waste and low-consumption technologies of the food industry on the example of the oil and fat industry are proposed, measures are proposed to increase the use of this production and the main areas of environmentalization of social production. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4165 | |
dc.subject | безвідходне та маловідходне виробництво | uk |
dc.subject | природоохоронні заходи | uk |
dc.subject | безвідходні технології | uk |
dc.subject | ресурсозбереження | uk |
dc.subject | комплексне використання сировини | uk |
dc.subject | екологізація | uk |
dc.subject | non-waste and non-waste production | en |
dc.subject | environmental measures | en |
dc.subject | non-waste technologies | en |
dc.subject | resource conservation | en |
dc.subject | integrated use of raw materials | en |
dc.subject | ecologization | uk |
dc.title | Використання безвідходних та маловідходних технології харчового виробництва на прикладі олійно-жирової галузі | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 665.11:67.08 | |