Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorІльїна, О. М.uk
dc.date.accessioned2018-05-25T11:26:11Z
dc.date.available2018-05-25T11:26:11Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationІльїна О. М. Екологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації) [Електронний ресурс] / О. М. Ільїна // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4332.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20830
dc.description.abstractДосліджено явище сублімаційної сушки продуктів. Розглянуто переваги сублімації та процес висушування харчових продуктів.uk
dc.description.abstractThe phenomenon of sublimation drying of products is investigated. The advantages of sublimation and the process of drying food products are considered.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4332
dc.subjectсублімаціяuk
dc.subjectвакуумна сублімаціяuk
dc.subjectзаморожені продуктиuk
dc.subjectsublimationen
dc.subjectvacuum sublimationen
dc.subjectfrozen foodsen
dc.titleЕкологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації)uk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc639.38


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію