dc.contributor.author | Ільїна, О. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-05-25T11:26:11Z | |
dc.date.available | 2018-05-25T11:26:11Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Ільїна О. М. Екологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації) [Електронний ресурс] / О. М. Ільїна // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4332. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20830 | |
dc.description.abstract | Досліджено явище сублімаційної сушки продуктів. Розглянуто переваги сублімації та процес висушування харчових продуктів. | uk |
dc.description.abstract | The phenomenon of sublimation drying of products is investigated. The advantages of sublimation and the process of drying food products are considered. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4332 | |
dc.subject | сублімація | uk |
dc.subject | вакуумна сублімація | uk |
dc.subject | заморожені продукти | uk |
dc.subject | sublimation | en |
dc.subject | vacuum sublimation | en |
dc.subject | frozen foods | en |
dc.title | Екологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації) | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 639.38 | |