Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЛесько, О. Й.uk
dc.contributor.authorГринь, А. О.uk
dc.date.accessioned2018-05-25T11:39:28Z
dc.date.available2018-05-25T11:39:28Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationЛесько О. Й. Якість та конкурентоспроможність продукції на підприємстві Вінницької області. [Електронний ресурс] / О. Й. Лесько, А. О. Гринь // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/4853.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/21097
dc.description.abstractУ статті висвітлено необхідність удосконалення якості продукції на підприємствах. Наведено основні шляхи підвищення управління якістю продукції.uk
dc.description.abstractThe article highlights the need to improve the quality of products at enterprises. The main ways of improving product quality management are presented.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/4853
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectproductqualityen
dc.subjectcompetitivenessen
dc.subjectenterpriseen
dc.titleЯкість та конкурентоспроможність продукції на підприємстві Вінницької області.uk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc658.562


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію