Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorПересунько, Н. С.uk
dc.date.accessioned2018-05-25T11:39:49Z
dc.date.available2018-05-25T11:39:49Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationПересунько Н. С. Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України [Електронний ресурс] / Н. С. Пересунько // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3880.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/21126
dc.description.abstractЗапропоновано низку пропозицій та рекомендацій покращення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України, що дозволяють вирішити проблему із сировиною базою та збільшити сектор української молочної продукції на зовнішньому ринку.uk
dc.description.abstractA number of suggestion sand recommendations for improving the competitiveness of dairy processing enterprises of Ukraine are off ered, which allow solving the problem with rawmaterialbase an dincrease the sector of Ukrainian dairy products on the foreign market.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3880
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectпідприємстваuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectринокuk
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk
dc.subjectаграрнийсекторuk
dc.subjectmilken
dc.subjectenterprisesen
dc.subjectmanagementen
dc.subjectmarketen
dc.subjectagriculturalenterprisesen
dc.subjectagrariansectoren
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі Україниuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc005.332.4:338.439


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію