dc.contributor.author | Пересунько, Н. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-05-25T11:39:49Z | |
dc.date.available | 2018-05-25T11:39:49Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Пересунько Н. С. Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України [Електронний ресурс] / Н. С. Пересунько // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3880. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/21126 | |
dc.description.abstract | Запропоновано низку пропозицій та рекомендацій покращення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України, що дозволяють вирішити проблему із сировиною базою та збільшити сектор української молочної продукції на зовнішньому ринку. | uk |
dc.description.abstract | A number of suggestion sand recommendations for improving the competitiveness of dairy processing enterprises of Ukraine are off ered, which allow solving the problem with rawmaterialbase an dincrease the sector of Ukrainian dairy products on the foreign market. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3880 | |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | підприємства | uk |
dc.subject | управління | uk |
dc.subject | ринок | uk |
dc.subject | сільськогосподарські підприємства | uk |
dc.subject | аграрнийсектор | uk |
dc.subject | milk | en |
dc.subject | enterprises | en |
dc.subject | management | en |
dc.subject | market | en |
dc.subject | agriculturalenterprises | en |
dc.subject | agrariansector | en |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 005.332.4:338.439 | |