dc.contributor.author | Мороз, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Шастун, А. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-05-25T11:41:09Z | |
dc.date.available | 2018-05-25T11:41:09Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Мороз О. В. Ефективне управління конкурентоспроможністю підприємств кондитерської промисловості [Електронний ресурс] / О. В. Мороз, А. В. Шастун // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/4099. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/21181 | |
dc.description.abstract | Розглядаються теоретико-методичні засади управління конкурентоспроможністю підприємства, фактори впливу та стратегії конкурентоспроможності. Здійснено оцінювання стану та тенденцій розвитку кондитерської промисловості, проведено аналізування основних абсолютних та відносних показників діяльності підприємства ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» і здійснено оцінювання рівня його конкурентоспроможності. На основі отриманих результатів показників конкурентоспроможності запропоновано низку рекомендацій щодо удосконаленню управління конкурентоспроможністю підприємства. | uk |
dc.description.abstract | Theoretical and methodological foundations of the management of enterprise competitiveness, factors of influence and competitiveness strategy are considered. The status and trends of the development of the confectionary industry, conducted a major review of absolute and relative indicators of activity of the enterprise PJSC «Lvov pastry factory "Svitoch" and carried out the evaluation of the level of its competitiveness are evaluated. Based on the results of the indicators of competitiveness a number of recommendations for improving the management of the enterprise's competitiveness is proposed. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/4099 | |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | управління | uk |
dc.subject | конкуренція | uk |
dc.subject | стратегія | uk |
dc.subject | competitiveness | en |
dc.subject | management | en |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | strategy | en |
dc.title | Ефективне управління конкурентоспроможністю підприємств кондитерської промисловості | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 658.81 | |