Управління якістю молока в системі антикризового управління
Автор
Безсмертна, О. В.
Шварц, І. В.
Тарасюк, Н. М.
Безсмертная О. В.
Шварц И. В.
Тарасюк Н. М.
Bezsmertna, O.V.
Shvarts, I. V.
Tarasiuk, N. M.
Дата
2015Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- Наукові роботи каф. ПЛМ [143]
- Наукові роботи каф. ЕПВМ [357]
Анотації
Розглянуто особливості постачання молочної сировини на переробні підприємства. Виявлено вплив кризового стану в країні на показники якості молока і за результатами аналізу побудовано модель антикризового управління якістю молока. Рассмотрены особенности поставки молочного сырья на перерабатывающие предприятия. Выявлено влияние кризисного положения в стране на показатели качества молока и по результатам анализа построена модель антикризисного управления качеством молока. The features of the supply of raw milk to processing plants are considered. The influence of the crisis situation in the country on the indicators of milk quality is revealed and the model of milk quality crisis management are developed according to the results of analysis.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/2387