Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorБлагодир, Л. М.uk
dc.contributor.authorГлухімчук, Л. О.uk
dc.date.accessioned2019-06-13T11:20:35Z
dc.date.available2019-06-13T11:20:35Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationУправління персоналом в системі менеджменту підприємств кондитерської галузі (на прикладі Публічночного Акціонерного Товарисва "Вінницька кондитерська фабрика" [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Л. О. Глухімчук ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту та інформаційної безпеки ; Кафедра менеджменту, маркетингу та економіки. - Електронні текстові дані (1 файл: 3,76 Мбайт). - Вінниця, 2018. - Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25739
dc.descriptionКерівник: канд. екон. наук, доц. Благодир Л. М.uk
dc.description.abstractВ магістерській кваліфікаційній роботі розглядаються проблеми управління персоналом підприємств, оскільки працівники є одним із основних факторів, що визначають конкурентний потенціал й ефективність господарської діяльності організацій, а також теоретико-методичні засади, функції та методи управління персоналом, порівняно сучасний і традиційний підхід до організації управління персоналом. Висвітлено найактуальніші аспекти управління персоналом на ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика». Досліджено принципи формування системи управління персоналом фабрики та виявлено ряд недоліків, для усунення яких були розроблені рекомендації щодо вдосконалення мотивації праці персоналу.uk
dc.description.abstractВ магистерской квалификационной работе рассматриваются проблемы управления персоналом предприятий, поскольку работники являются одним из основных факторов, определяющих конкурентный потенциал и эффективность хозяйственной деятельности организаций, а также теоретико-методические основы, функции и методы управления персоналом, сравнено современный и традиционный подход к организации управления персоналом. Отражено актуальные аспекты управления персоналом ПАО «Винницкая кондитерская фабрика». Исследованы принципы формирования системы управления персоналом фабрики и выявлены ряд недостатков, для устранения которых были разработаны рекомендации по совершенствованию мотивации труда персонала.ru
dc.description.abstractIn the master's qualification work the problems of personnel management of enterprises are considered, since employees are one of the main factors that determine the competitive potential and effectiveness of organizations' economic activity as well as theoretical and methodological principles, functions and methods of personnel management, comparatively modern and traditional approach to organization ща personnel management. The most actual aspects of personnel management at public joint stock company «Vinnytsa Confectionery Factory» are highlighted. The principles of the formation of the personnel management system of the factory were investigated and a number of shortcomings were identified, and recommendations for improving staff motivation have been developed to eliminate them..en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectуправління персоналомuk
dc.subjectменеджмент підприємстваuk
dc.subjectформування мотиваційного механізмуuk
dc.subjectпідвищення ефективностіuk
dc.subjectпродуктивність праціuk
dc.subject073
dc.titleУправління персоналом в системі менеджменту підприємств кондитерської галузі (на прикладі Публічночного Акціонерного Товарисва "Вінницька кондитерська фабрика")uk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію