• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 073 – Менеджмент
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 073 – Менеджмент
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Управління фінансовою стійкістю підприємств кондитерської промисловості на прикладі публічного акціонерного товариства «Вінницька кондитерська фабрика»

Автор
Зозуля, І. В.
Дата
2018
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • 073 – Менеджмент [106]
Анотації
В магістерській кваліфікаційній роботі розглядається управління фінансовою стійкістю підприємства. Здійснено аналізування сутності поняття «фінансова стійкість», розглянуто її види та фактори, що впливають на неї. На прикладі ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика» здійснено аналіз організаційної структури, основних економічних показників діяльності підприємства та проаналізовано показники фінансової стійкості підприємства. Також було оцінено рівень фінансової стійкості підприємства. Запропоновано методи щодо покращення управління фінансовою стійкістю та способи підвищення рівня фінансової стійкості підприємства. Розроблено прогноз фінансових показників ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика».
 
In the master's qualification work the management of financial stability of the enterprise is considered. The analysis of the essence of the concept of "financial stability" is analyzed, its types and factors influencing it are considered. For example, PJSC "Vinnitsa Confectionery Factory" analyzed the organizational structure, the main economic indicators of the enterprise and analyzed the indicators of financial sustainability of the enterprise. The level of financial stability of the enterprise was also assessed. The methods for improving financial stability management and ways to increase the level of financial stability of the enterprise are offered. The forecast of financial indicators of PJSC "Vinnytsia confectionery factory" is developed.
 
В магистерской квалификационной работе рассматривается управления финансовой устойчивостью предприятия. Осуществлен анализ сущности понятия «финансовая устойчивость», рассмотрены ее виды и факторы, влияющие на нее. На примере ОАО «Винницкая кондитерская фабрика» осуществлен анализ организационной структуры, основных экономических показателей деятельности предприятия и проанализированы показатели финансовой устойчивости предприятия. Также был оценен уровень финансовой устойчивости предприятия. Предложены методы по улучшению управления финансовой устойчивостью и способы повышения уровня финансовой устойчивости предприятия. Разработан прогноз финансовых показателей ОАО «Винницкая кондитерская фабрика».
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25820
Відкрити
Зозуля.pdf (1.188Mb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ