Управління конкурентоспроможністю підприємств кондитерської промисловості (на прикладі публічного акціонерного товариства "Львівська кондитерська фабрика "Світоч")
Анотації
В магістерській кваліфікаційній роботі розглядаються теоретико-методичні засади управління конкурентоспроможністю підприємства, фактори впливу та стратегії конкурентоспроможності. Здійснено оцінювання стану та тенденцій розвитку кондитерської промисловості, проведено аналізування основних абсолютних та відносних показників діяльності підприємства ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» і здійснено оцінювання рівня його конкурентоспроможності. На основі отриманих результатів показників конкурентоспроможності запропоновано низку рекомендацій щодо удосконаленню управління конкурентоспроможністю підприємства. Master's degree qualifying work consists theoretical and methodical principles of management of enterprise a competitiveness, factors of influence and strategy of competitiveness, are examined in master's degree qualifying work. The evaluation of the state and progress of pastry industry trends is carried out, the analysis of basic absolute and relative performance of enterprise indicators is conducted stalemate the «Lvivska konditerska fabrika «Svitoch» and the evaluation of level of his competitiveness is carried out. On the basis of the got results of indexes of competitiveness the row of recommendations is offered in relation to the improvement of management of enterprise a competitiveness.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25845