• English
    • русский
    • українська
  • русский 
    • English
    • русский
    • українська
  • Войти
Просмотр элемента 
  • Главная
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 073 – Менеджмент
  • Просмотр элемента
  • Главная
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 073 – Менеджмент
  • Просмотр элемента
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Математична модель та методи управління інноваційною привабливістю підприємств харчової промисловості (на прикладі приватного акціонерного товариства "Мурованокуриловецький завод мінеральної води "Регіна")

Автор
Жалін, Ю. О.
Дата
2018
Metadata
Показать полную информацию
Collections
  • 073 – Менеджмент [56]
Аннотации
У магістерській роботі було розглянуто теоретичні та практичні аспекти інноваційної привабливості на вітчизняних підприємствах. Вивчено переваги та недоліки існуючих підходів до оцінювання інноваційної привабливості підприємства. Проаналізовано та оцінено основні фінансово-економічні показники господарської діяльності Мурованокуриловецького заводу «Регіна». Для оцінювання рівня інноваційної привабливості підприємства було розроблено відповідну математичну модель на базі нечіткої логіки. Для підвищення рівня інноваційної привабливості підприємства складено комплексно-цільову програму засобами СППР «Солон-2», на основі якої запропоновано шляхи покращення інноваційної привабливості досліджуваного підприємства.
 
In the master's thesis the theoretical and practical aspects of innovative attractiveness at domestic enterprises were considered. The advantages and disadvantages of existing approaches to assessing the innovative attractiveness of the enterprise were studied. The main financial and economic indicators of the economic activity of the Murovanakurilovka plant "Regina" were analyzed and evaluated. To assess the level of innovation attractiveness of the enterprise, an appropriate mathematical model based on fuzzy logic was developed. To increase the level of innovative attractiveness of the company, a comprehensive program was developed by means of SPPR Solon-2, on the basis of which the ways of improving the innovative attractiveness of the investigated enterprise were proposed.
 
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25849
Открыть
Жалін-презентація1.pdf (2.025Mb)

Институционный репозитарий

ГлавнаяПоискСправкаКонтактыО нас

Ресурсы

JetIQСайт библиотекиСайт университетаЭлектронный каталог ВНТУ

Просмотр

Весь DSpaceСообщества и коллекцииДата публикацииАвторыНазванияТематикаЭта коллекцияДата публикацииАвторыНазванияТематика

Моя учетная запись

ВойтиРегистрация

Статистика

Просмотр статистики

ISSN 2413-6360 | Главная | Отправить отзыв | Справка | Контакты | О нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by RL Igniter | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ