Управління ризиками діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі публічного акіонерного товариства "Козятинський м'ясокомбінат")
Автор
Покотило, А. В.
Дата
2018Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- 073 – Менеджмент [106]
Анотації
У магістерській кваліфікаційній роботі розглянуто актуальні питання управління ризиками як складової економічної безпеки, а також причини виникнення і методи управління ризиками підприємств харчової промисловості. Досліджується доцільність використання розроблених стратегій щодо посилення економічної безпеки, пропозиції та заходи по удосконаленню управління ризиками. Робота пройшла апробацію на ПАТ "Козятинський м’ясокомбінат", де підтвердили практичне впровадження окремих її положень. Master quаlifісation thesis cоnsiders іssues of risks' manаgment as the component of economic securіty as well as aрpearence аnd methods for risk manаgement оn food prоcеssing еnterprises. There had been researched the аppropriateness оf using the developed strategies as for improvement of economic security, suggestions and means for improving risks manаgement. Thesis had been apprоbated on PJSC "Коziaten meat prоcessing factory" which approved thе practical introduction of some of its positions.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25880