Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorАзарова, А. О.uk
dc.contributor.authorТкачук, Л. М.uk
dc.contributor.authorВус, О. М.uk
dc.date.accessioned2019-06-21T09:30:04Z
dc.date.available2019-06-21T09:30:04Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationАзарова А. О. Державне управління конкурентоспроможністю пивоварної галузі України [Електронний ресурс] / А. О. Азарова, Л. М. Ткачук, О. М. Вус // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи» (МН-2019), м. Вінниця, 11-30 травня 2019 р. – 2019. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2019/paper/view/8096.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25941
dc.description.abstractДосліджено сутність та значення державного управлінняконкурентоспроможністю продукції пивоварних підприємств за сучасних умов. Визначено різні підходи до визначення поняття «конкурентоспроможність продукції». Наведено класифікацію параметрів конкурентоспроможності продукції. Виявлено основні фактори, надано їх обґрунтування та аналіз проблем державного управління у ринкових умовах і запропоновано шляхи їх вирішення.uk
dc.description.abstractThe essence and significance of state management of competitiveness of brewery enterprises production under current conditions are investigated. Different approaches to the definition of "competitiveness of products" are defined. The classification of parameters of competitiveness of production is given. The main factors were revealed, their substantiation and analysis of problems of state management in market conditions were provided and ways of their solution were proposed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofТези доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи» (МН-2019), м. Вінниця, 11-30 травня 2019 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2019/paper/view/8096
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk
dc.subjectдержавне управлінняuk
dc.subjectконкурентні перевагиuk
dc.subjectпараметриuk
dc.subjectфакториuk
dc.subjectproduction competitivenessen
dc.subjectpublic administrationen
dc.subjectcompetitive advantagesen
dc.subjectparametersen
dc.subjectfactorsen
dc.titleДержавне управління конкурентоспроможністю пивоварної галузі Україниuk
dc.typeThesis
dc.relation.referencesАзарова А. О., Житкевич О. В. Розроблення принципів побудови раціонального методу формалізації процесу оцінювання конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. Інноваційна економіка. № (41). 2013. С. 93–96.uk
dc.relation.referencesАзарова А. О., Житкевич О. В. Метод ідентифікації рівня конкуренто спроможності підприємств. Сборник научных трудов SWORLD. Выпуск 1. Т.28. Экономика. – Иваново : МАРКОВА АД. 2014. С. 86–88.uk
dc.relation.referencesАзарова А. О., Житкевич О. В. Побудова комплексної цільової програми підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. Бізнес Інформ. 2015. № 4. С. 99–104.uk
dc.relation.referencesАзарова А. О., Житкевич О. В. Аналіз існуючих програмних засобів щодо оцінювання рівня конкурентоспроможності українських підприємств. Молодий вчений. 2015. №5. C. 145–148.uk
dc.relation.referencesАзарова А. О., Житкевич О. В. Управління конкурентоспроможністю вітчизняних підприємств. Науковий вісник Буковинського державного фінансово-економічного університету. Економічні науки : збірник наукових праць. Вип. 28. Ч.2. Чернівці : БДФЕУ, 2015. С. 94–96.uk
dc.relation.referencesАзарова А. О., Житкевич О. В. Управління ККСП вітчизняних підприємств як базовий важіль забезпечення інноваційного розвитку економіки. Колективна монографія: Socio-economic problems of management : Collective monograph: Thorpe-Bowker®, Melbourne, Australia, 2015. pp. 209–218.uk
dc.relation.referencesAzarova A., Zhytkevych O. Assessment of level of competitiveness of the enterprise by means of mathematical apparatus of artificial intelligence. Science and Education : materials of the VI International research and practice conference, Munich. 2014. pp. 169–171.en
dc.relation.referencesAzarova A., Moroz O. O., Zhytkevych O. Mathematical method of enterprise competitiveness level evaluation by using Hopfield network. Actual problems of economic. – № 11 (149). – 2013. – pp.149–154.en
dc.relation.referencesAzarova A., Zhytkevych O. Calculation methods of domestic enterprises' competitiveness evaluation Economic Annals-XXI. № 3–4 (1). 2013. pp. 93–95.en
dc.relation.referencesAzarova A., Zhytkevych O. Mathematical methods of identification of Ukrainian enterprises competitiveness level by fuzzy logic using. Economic Annals-XXI. № 9–10 (2). 2013. pp. 59–62.en
dc.relation.referencesАзарова А. А., Житкевич Е. В. Математический метод оценки количественных и качественных параметров идентификации уровня конкурентоспособности отечественных предприятий на основе нечеткой логики. Экономика и предпринимательство. № 10. 2013. С. 324–327.ru
dc.relation.referencesАзарова А. А., Житкевич Е. В., Года Е. А. Математическая и структурная модели оценки конкурентоспособности отечественных предприятий. Экономика и предпринимательство. №8 (37) 2013. С. 283–286.ru
dc.relation.referencesАзарова А. О. Розроблення математичного методу управління конкурентоспроможністю вітчизняних підприємств. 2016. URL : http://ir.lib.vntu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/11258/127.pdf?sequence=3 (дата звернення: 22.04.2019).uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію