Особливості антикризового управління в сучасних умовах та практичний досвід його застосування на товаристві з обмеженою відповідальністю «Аграна Фрут Україна»
Анотації
В даній магістерській кваліфікаційній роботі розглянуто особливості антикризового управління в сучасних умовах та практичні методи його застосування. Розглянуто такі поняття: криза, її види, причини виникнення, антикризове управління та організаційні структури управління підприємством з орієнтацією на антикризове управління. Досліджено діяльність конкретного підприємства галузі харчової промисловості – товариства з обмеженою відповідальністю «Аграна Фрут Україна»
Розроблено рекомендації з покращення антикризового управління підприємства та розраховано економічну ефективність зроблених пропозицій. At this master's qualification work the features of crisis management in current conditions and practical methods of its application are reviewed. The following concepts have been observed: crisis, its types, reasons of occurrence, crisis management and organizational structures of enterprise management with the focus on crisis management. The activity of a certain enterprise of the food industry sector - Agrana Fruit Ukraine TOV - has been studied.
Recommendations on improvement of crisis management of the enterprise have been developed and the economic efficiency of the given proposals has been calculated.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/26419