Управління капіталом підприємств харчової промисловості (на прикладі Публічного акціонерного товариства "Житомирський маслозавод")
Автор
Фальковська, А. С.
Дата
2019Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- 073 – Менеджмент [106]
Анотації
В магістерській кваліфікаційній роботі розглядаються теоретико-методологічні основи формування і управління капіталом підприємств. На прикладі ПАТ «Житомирський маслозавод» проведений аналіз ефективності використання його капіталу та виявлені резерви покращення системи управління капіталом товариства. Сформована матриця та проведений SWOT та PEST-аналіз для ПАТ «Житомирський маслозавод», що дало можливість обґрунтувати подальшу стратегію його розвитку. Проведено варіантний аналіз реалізації бізнес-пропозиції щодо покращення якості продукції та підвищення ефективності управління капіталом товариства. В магистерской квалификационной работе рассматриваются теоретико-методологические основы формирования и управления капиталом предприятий. На примере ПАО «Житомирский маслозавод» проведенный анализ эффективности использования его капитала и выявленные резервы улучшения системы управления капиталом общества. Сформированная матрица и проведен SWOT и PEST-анализ для ПАО «Житомирский маслозавод», что дало возможность обосновать дальнейшую стратегию его развития. Проведен вариантный анализ реализации бизнес-предложения относительно улучшения качества продукции и повышения эффективности управления капиталом общества. Theoretical and methodological bases of forming and management of enterprises a capital are examined in master's degree qualifying work. On an example PJSC the «Zhytomyr creamery» the conducted analysis of efficiency of the use of his capital and disclosed reserves of improvement of control system by the capital of society. Formed matrix and SWOT and PEST-analysis is conducted for PJSC the «Zhytomyr creamery», that gave an opportunity to ground further strategy of his development. The variant analysis of realization of business-suggestion is conducted in relation to the improvement of quality of products and increase of efficiency of management of society a capital.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/26438