Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorЗаюков, І. В.uk
dc.contributor.authorФальковська, А. С.uk
dc.date.accessioned2019-09-17T11:24:47Z
dc.date.available2019-09-17T11:24:47Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationУправління капіталом підприємств харчової промисловості (на прикладі Публічного акціонерного товариства "Житомирський маслозавод") [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. А. С. Фальковська ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту та інформаційної безпеки ; Кафедра менеджменту, маркетингу та економіки. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,34 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/26438
dc.descriptionКерівник: канд. екон. наук, доц. Заюков І. В.uk
dc.description.abstractВ магістерській кваліфікаційній роботі розглядаються теоретико-методологічні основи формування і управління капіталом підприємств. На прикладі ПАТ «Житомирський маслозавод» проведений аналіз ефективності використання його капіталу та виявлені резерви покращення системи управління капіталом товариства. Сформована матриця та проведений SWOT та PEST-аналіз для ПАТ «Житомирський маслозавод», що дало можливість обґрунтувати подальшу стратегію його розвитку. Проведено варіантний аналіз реалізації бізнес-пропозиції щодо покращення якості продукції та підвищення ефективності управління капіталом товариства.uk
dc.description.abstractВ магистерской квалификационной работе рассматриваются теоретико-методологические основы формирования и управления капиталом предприятий. На примере ПАО «Житомирский маслозавод» проведенный анализ эффективности использования его капитала и выявленные резервы улучшения системы управления капиталом общества. Сформированная матрица и проведен SWOT и PEST-анализ для ПАО «Житомирский маслозавод», что дало возможность обосновать дальнейшую стратегию его развития. Проведен вариантный анализ реализации бизнес-предложения относительно улучшения качества продукции и повышения эффективности управления капиталом общества.ru
dc.description.abstractTheoretical and methodological bases of forming and management of enterprises a capital are examined in master's degree qualifying work. On an example PJSC the «Zhytomyr creamery» the conducted analysis of efficiency of the use of his capital and disclosed reserves of improvement of control system by the capital of society. Formed matrix and SWOT and PEST-analysis is conducted for PJSC the «Zhytomyr creamery», that gave an opportunity to ground further strategy of his development. The variant analysis of realization of business-suggestion is conducted in relation to the improvement of quality of products and increase of efficiency of management of society a capital.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectуправління капіталомuk
dc.subjectкапіталuk
dc.subjectкапітал підприємстваuk
dc.subjectвласний капіталuk
dc.subjectформування власного капіталуuk
dc.subjectпозиковий капіталuk
dc.subject073
dc.titleУправління капіталом підприємств харчової промисловості (на прикладі Публічного акціонерного товариства "Житомирський маслозавод")uk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію