dc.contributor.author | Кучерук, В. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Кулаков, П. І. | uk |
dc.contributor.author | Паламарчук, Є. А. | uk |
dc.contributor.author | Гнесь, Т. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-18T13:48:32Z | |
dc.date.available | 2015-12-18T13:48:32Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Статистичні моделі тривалості машинного доїння [Текст] / В. Ю. Кучерук, Є. А. Паламарчук, П. І. Кулаков, Т. В. Гнесь // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1/3 (67). - С. 4-7. | uk |
dc.identifier.issn | 1729-3774 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/2717 | |
dc.description.abstract | На основі проведених експериментальних досліджень визначено закон розподілу
тривалості підготовки тварини до доїння, закон розподілу тривалості доїння,
створено статистичну модель тривалості машинного доїння при використанні доїльного робота, доїльного апарату з функцією керування процесом доїння та
доїльного апарату без функції керування процесом доїння | uk |
dc.description.abstract | На основе проведенных экспериментальных исследований определен закон распределения длительности подготовки животного к доению, закон распределения длительности доения, создана
статистическая модель длительности машинного доения при использовании доильного робота, доильного аппарата с функцией управления процессом доения и доильного аппарата без функции управления процессом доения | ru |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Українська Державна Академія залізничного транспорту; Приватне підприємство "Технологічний Центр" | uk |
dc.subject | тривалість доїння | uk |
dc.subject | тривалість підготовки тварини | uk |
dc.subject | машинне доїння | uk |
dc.subject | статистична модель | uk |
dc.subject | длительность доения | ru |
dc.subject | длительность подготовки животного | ru |
dc.subject | машинное доение | ru |
dc.subject | статистическая модель | ru |
dc.title | Статистичні моделі тривалості машинного доїння | uk |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 681.586 | |