dc.contributor.advisor | Рябчук, Л. І. | uk |
dc.contributor.author | Гораш, М. А. | uk |
dc.contributor.author | Лучко, А. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2020-01-30T15:30:42Z | |
dc.date.available | 2020-01-30T15:30:42Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Гораш М. А. Дослідження шкідливого впливу харчових добавок на здоров'я людини [Текст] / М. А. Гораш, А. М. Лучко ; наук. кер. Л. І. Рябчук // Матеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – С. 25-28. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28370 | |
dc.description | Науковий керівник : Рябчук Людмила Іванівна, викладач кафедри безпеки життєдіяльності та педагогіки
безпеки | uk |
dc.description.abstract | Дана стаття присвячена дослідженню впливу харчових добавок на здоров'я людини. Були розглянуті
харчові добавки, що дозволені й заборонені в Україні та їх побічні ефекти. Проаналізовано ринок поширених
продуктів харчування, в якому використовуються харчові добавки. Наведено декілька рекомендації, щодо
зменшення шкідливого впливу на здоров'я Е-добавок. | uk |
dc.description.abstract | This article investigates the impact of food additives on human health. Were considered food additives that are
permitted and prohibited in Ukraine and their side effects. Analyzed the market of the common foods in which are used
food additives. Are some recommendations for reducing the impact on health of E-additives. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. : 25-28. | uk |
dc.subject | харчові добавки | uk |
dc.subject | Е-добавки | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | шкідливий вплив харчових добавок | uk |
dc.subject | food additives | en |
dc.subject | E-additives | en |
dc.subject | foods | en |
dc.subject | harmful food additives | en |
dc.title | Дослідження шкідливого впливу харчових добавок на здоров'я людини | uk |
dc.title.alternative | Research exposure times food-foc on human health | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 613.2 | |