Відображеня елементи 121-140 із 279

    • Глобальні ризики: психологічні особливості та політичні наслідки 

      Дерун, В. Г. (ВНТУ, 2020)
      Проаналізовано психологічні особливості сприйняття людьми глобальних ризиків. Визначено політикопсихологічні наслідки ризиків, їх класифікації та умови подолання.
    • The definition of the notion of passenger quality transportation services and the analysis of the main factors affecting it 

      Bilichenko, V. V.; Svershok, A. V.; Kyrylenko, T. M.; Біліченко, В. В. (ВНТУ, 2020)
      This article defines the concept of quality of transportation services and performance and a general analysis of the main factors that influence the formation of effective systems of quality management of services at ...
    • Nachhaltige Digitalisierung und das Klima 

      Varchuk, L. V.; Gulyas, V. V.; Варчук, Л. В. (ВНТУ, 2020)
      У статті розглядається вплив сучасних комп’ютерних технологій на дослідження клімату. Основною метою даної роботи є розглянути та проаналізувати роботу ІТ технологій в моніторингу та прогнозуванні клімату в ...
    • Künstliche Intelligenz in der modernen Welt 

      Varchuk, L. V.; Luzhinetsky, J. Y.; Варчук, Л. В. (ВНТУ, 2020)
      У статті розглядається вплив штучного інтелекту на різні сфери діяльності. Основною метою є розглянути та проаналізувати роботу штучного комп’ютерного інтелекту у сучасному світі.
    • Gehirn-machine-interface 

      Varchuk, L. V.; Luzhinetsky, J. Y.; Варчук, Л. В. (ВНТУ, 2020)
      У статті розглядається можливість створення перших інтерфейсів від мозку напряму до хмари. Основною метою є забезбечення бездротового з’єднання мозку з інтернетом.
    • Teaching students effective working with texts 

      Khomenko, N. P.; Хоменко, Н. П. (ВНТУ, 2020)
      Навчання ефективному читанню надзвичайно важливе для студентів технічних спеціальностей, які мають вибрати необхідний матеріал з величезної кількості інформації. В роботі представлені різні концепції, основані на ...
    • Teaching English with podcasts 

      Varchuk, L. V.; Варчук, Л. В. (ВНТУ, 2020)
      This study investigated the use of podcast to develop students’ English skills, listening and speaking. This study reviewed some previous researches and designed teaching instructions using Podcast. The result found that ...
    • Теоретичні аспекти поняття світогляду 

      Лебік, О. В.; Головашенко, І. О. (ВНТУ, 2020)
      У даній роботі розглянуто та уточнено визначення поняття «світогляд». Проаналізовано існуючі наукові підходи до проблеми світогляду. Перераховано елементи та види світогляду.
    • Бруслинів – подільська Хатинь 

      Драченко, В. В.; Герасимов, Т. Ю. (ВНТУ, 2020)
      Висвітлено причини, перебіг і наслідки каральної акції німецької окупаційної влади, проведеної в с. Бруслинів під час Другої світової війни.
    • Проблеми і перспективи гуманізації технічної освіти 

      Дерун, В. Г. (ВНТУ, 2020)
      Розглядаються особливості організації освітнього процесу в ЗВО технічного спрямування. Виявляються специфічні проблеми гуманізації освітнього процесу, що пов’язані з особливостями професійної підготовки ...
    • Методика організації занять оздоровчим бігом 

      Тихонова, С. В. (ВНТУ, 2020)
      В даній статті обговорюється важливість оздоровчого бігу, як важливого фактору самовдосконалення, розвитку особистості та сприяння збереженню та зміцнення здоров'я.
    • Skopos theory and translation equivalence issues 

      Степанова, І. С. (ВНТУ, 2020)
      В роботі розглянуто основні положення скопос-теорії та її революційний вплив на перекладознавство та всю сучасну лінгвістику, описано процес перекладу відповідно до комісійного завдання, яке визначає скопос цільового тексту, ...
    • Неправильні стилі менеджменту в теорії стилів менеджменту І. Адізеса 

      Іванчик, Т. В.; Прищак, М. Д. (ВНТУ, 2020)
      У роботі розкриті та проаналізовані стилі неправильного менеджменту І. Адізеса . Визначені основні проблеми, які виникають при управлінні організацією з певним типом неправильного менеджменту.
    • Вплив стресу на діяльність менеджера 

      Лесько, Т. В.; Прищак, М. Д. (ВНТУ, 2020)
      В статті досліджено вплив стресу на діяльність менеджера. Визначено та проаналізовано способи подолання стресу.
    • Тайм-менеджмент як дієвий інструмент ефективного використання часу в сучасних умовах 

      Голубко, А. І.; Прищак, М. Д. (ВНТУ, 2020)
      У роботі розкрито сутність тайм-менеджменту та обґрунтовано важливість застосування його інструментів за сучасних умов. Визначено основні функції тайм-менеджменту. Розглянуто основні види та напрямки управління часом. ...
    • М’які навички в професійній діяльності 

      Стадній, А. С.; Голод, С. В. (ВНТУ, 2020)
      У статті досліджено навички, якими повинен володіти конкурентоспроможний фахівець, серед яких виокремлюємо «hard skills» і «soft skills». Установлено, що зараз важливішими є «м’які навички» - «soft skills».
    • Фізична підготовленість як прояв адаптаційних можливостей організму студентів 

      Євсєєв, Л. Г. (ВНТУ, 2020)
      У статті досліджені зв’язки фізичної підготовленості з адаптаційними можливостями організму людини. Дан о характеристику фізичної підготовленості студентів ВНТУ за показниками 2017-2019 років.
    • The differences between the english and chinese languages 

      Жиганов, В. А (ВНТУ, 2020)
      The following article describes the differences and similarities between the English and Chinese languages in terms of grammar, phonetics, semantics and vocabulary.
    • Історія розвитку філософії науки та техніки 

      Бінєвска, О. М. (ВНТУ, 2020)
      Людина не просто існує в світі, вона прагне всесторонньо пізнати, вивчити й дослідити його. Теоретично осмислити й емпірично пізнати навколишню дійсність людству допомагає наука.
    • Міміка як прояв істинних емоцій: як розпізнати брехуна 

      Маренко, Д. В.; Давиденко, І. С.; Прищак, М. Д. (ВНТУ, 2020)
      У статті проаналізовано проблему розпізнавання справжніх емоцій та переживань людини. Увага акцентується на дослідженні невербальних аспектів психології брехуна. Визначено практичні рекомендації для розпізнавання міміки брехуна.