Ознаки методу регулярного теплового режиму в системі “вода в кільцевому об’ємі – тонка циліндрична металева стінка – рідинне середовище в циліндричній ємності”
Анотації
Проведені експериментальні дослідження в системі “вода в кільцевому об’ємі (грійне середовище) – тонка циліндрична металева стінка (товщина стінки δ ст=0,5 мм) – дослідне рідинне середовище в циліндричній ємності”. В результаті аналізу яких встановлено, що в процесі нагріву в циліндричній ємності дослідних рідин (молоко, соняшникова олія, цукровий розчин з вмістом сухих речовин 50, 60%) реалізується регулярний тепловий режим з наступними ознаками: темп регулярного режиму сталий, коефіцієнт нерівномірного розподілу температур практично сталий, тепловіддача від води до циліндричної ємності практично стала. Experimental studies were carried out in the system "water in a circular volume (heating medium) - a thin cylindrical
metal wall (wall thickness δst = 0,5 mm) - a test liquid medium in a cylindrical tank". As a result of the analysis of which it
is established that in the process of heating in the cylindrical capacity of the test liquids (milk, sunflower oil, sugar solution
with a solids content of 50, 60%) a regular thermal regime with the following characteristics is realized: the rate of regular
mode is constant, the coefficient of uneven distribution constant, heat transfer from the water to the cylindrical tank is
almost constant.
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28855