Ознаки методу регулярного теплового режиму в системі “вода в кільцевому об’ємі – тонка циліндрична металева стінка – рідинне середовище в циліндричній ємності”
Abstract
Проведені експериментальні дослідження в системі “вода в кільцевому об’ємі (грійне середовище) – тонка циліндрична металева стінка (товщина стінки δ ст=0,5 мм) – дослідне рідинне середовище в циліндричній ємності”. В результаті аналізу яких встановлено, що в процесі нагріву в циліндричній ємності дослідних рідин (молоко, соняшникова олія, цукровий розчин з вмістом сухих речовин 50, 60%) реалізується регулярний тепловий режим з наступними ознаками: темп регулярного режиму сталий, коефіцієнт нерівномірного розподілу температур практично сталий, тепловіддача від води до циліндричної ємності практично стала. Experimental studies were carried out in the system "water in a circular volume (heating medium) - a thin cylindrical
metal wall (wall thickness δst = 0,5 mm) - a test liquid medium in a cylindrical tank". As a result of the analysis of which it
is established that in the process of heating in the cylindrical capacity of the test liquids (milk, sunflower oil, sugar solution
with a solids content of 50, 60%) a regular thermal regime with the following characteristics is realized: the rate of regular
mode is constant, the coefficient of uneven distribution constant, heat transfer from the water to the cylindrical tank is
almost constant.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28855