Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЛатанська, А. К.uk
dc.contributor.authorСаранчук, С. В.uk
dc.contributor.authorВасюра, А. С.uk
dc.date.accessioned2020-03-30T16:19:17Z
dc.date.available2020-03-30T16:19:17Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationЛатанська А. К. Впровадження інтегрованої системи управління якістю на підприємствах харчового виробництва [Електронний ресурс] / А. К. Латанська, С. В. Саранчук, А. С. Васюра // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/8820.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29309
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано необхідність впровадження інтегрованих систем управління якістю на підприємствах. Визначені переваги від впровадження міжнародних стандартів якості для підприємств. Встановлені основні тенденції і суперечності розбудови інтегрованих систем управління якістю. Проаналізовані підходи до створення інтегрованих систем управління якістю.uk
dc.description.abstractThe article substantiates the necessity to introduce integrated quality managementє. The advantages from the implementation of international quality standards for enterprises are identified. The basic tendencies and contradictions of the development of integrated quality management systems are established. Approaches to the creation of integrated quality management systems are analyzed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/8820
dc.subjectІСУЯuk
dc.subjectміжнародні стандартиuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectIQMSen
dc.subjectinternational standardsen
dc.subjectqualityen
dc.titleВпровадження інтегрованої системи управління якістю на підприємствах харчового виробництваuk
dc.typeThesis
dc.relation.referencesІнтегровані системи управління якістю на молокопереробних підприємствах (СЕМ + НАССР) [Електронний ресурс]:[Веб-сайт] – Електронні дані. ― Режим доступу: https://pidruchniki.com/75384/tovaroznavstvo/integrovani_sistemi_upravlinnya_yakistyu_molokopererobnih_pidpri yemstvah_nassruk
dc.relation.referencesКороль С. Я. Нормативні документи із соціальної відповідальності бізнесу / С. Я. Король // Економіка України. – 2013. – С. 85–96.uk
dc.relation.referencesХімічева Г. І. Кваліметрична оцінка структурної стійкості і ефективності інтегрованої системи управління / Г.І. Хімічева, В.М. Соляник // Вісник СумДУ. Серія «Технічні науки». – 2013. – № 4. – С. 192– 197.uk
dc.relation.referencesТкаченко Т. І. Методичні підходи покращення контролю якості виготовлення продукції на харчових підприємствах / Т. І. Ткаченко // Технологический аудит и резервы производства. – 2012. – № 3/2 (5). – С. 45–46uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію