dc.contributor.author | Латанська, А. К. | uk |
dc.contributor.author | Саранчук, С. В. | uk |
dc.contributor.author | Васюра, А. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T16:19:17Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T16:19:17Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Латанська А. К. Впровадження інтегрованої системи управління якістю на підприємствах харчового виробництва [Електронний ресурс] / А. К. Латанська, С. В. Саранчук, А. С. Васюра // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/8820. | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29309 | |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано необхідність впровадження інтегрованих систем управління якістю на
підприємствах. Визначені переваги від впровадження міжнародних стандартів якості для підприємств.
Встановлені основні тенденції і суперечності розбудови інтегрованих систем управління якістю.
Проаналізовані підходи до створення інтегрованих систем управління якістю. | uk |
dc.description.abstract | The article substantiates the necessity to introduce integrated quality managementє. The advantages from the implementation of international quality standards for enterprises are identified. The basic tendencies and contradictions of the development of integrated quality management systems are established. Approaches to the creation of integrated quality management systems are analyzed. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/8820 | |
dc.subject | ІСУЯ | uk |
dc.subject | міжнародні стандарти | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | IQMS | en |
dc.subject | international standards | en |
dc.subject | quality | en |
dc.title | Впровадження інтегрованої системи управління якістю на підприємствах харчового виробництва | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.relation.references | Інтегровані системи управління якістю на молокопереробних підприємствах (СЕМ + НАССР) [Електронний ресурс]:[Веб-сайт] – Електронні дані. ― Режим доступу: https://pidruchniki.com/75384/tovaroznavstvo/integrovani_sistemi_upravlinnya_yakistyu_molokopererobnih_pidpri yemstvah_nassr | uk |
dc.relation.references | Король С. Я. Нормативні документи із соціальної відповідальності бізнесу / С. Я. Король // Економіка України. – 2013. – С. 85–96. | uk |
dc.relation.references | Хімічева Г. І. Кваліметрична оцінка структурної стійкості і ефективності інтегрованої системи управління / Г.І. Хімічева, В.М. Соляник // Вісник СумДУ. Серія «Технічні науки». – 2013. – № 4. – С. 192– 197. | uk |
dc.relation.references | Ткаченко Т. І. Методичні підходи покращення контролю якості виготовлення продукції на харчових підприємствах / Т. І. Ткаченко // Технологический аудит и резервы производства. – 2012. – № 3/2 (5). – С. 45–46 | uk |