Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorДудатьєв, І. А.uk
dc.contributor.authorПриймачук, Р. В.uk
dc.date.accessioned2020-03-30T16:20:51Z
dc.date.available2020-03-30T16:20:51Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationПриймачук Р. В. Визначення вмісту нітратів в продуктах харчування / Р. В. Приймачук ; наук. кер. І. А. Дудатьєв // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/9163.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29354
dc.description.abstractЗапропоновано метод дослідження шкідливого впливу на здоров'я та працездатність людини нітратів і нітритів та наведено основні способи вимірювання їхнього рівня в продуктах харчування, оцінено ці параметри на основі санітарних норм.uk
dc.description.abstractThe study of the harmful effect on the health and performance of human nitrates and nitrites is proposed and the basic methods of measuring their level in food are given, and these parameters are estimated on the basis of sanitary norms.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/9163
dc.subjectнітратиuk
dc.subjectнітритиuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectнітратомірuk
dc.subjectнормаuk
dc.subjectnitratesen
dc.subjectnitritesen
dc.subjectfooden
dc.subjectnitrometeren
dc.subjectproductsen
dc.subjectnormen
dc.titleВизначення вмісту нітратів в продуктах харчуванняuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc681.12
dc.relation.referencesЖуравлѐва В.Ф. Токсичность нитратов и нитритов / В.Ф. Журавлѐва, М.М. Цапков // – 2012. ‒ №1. ‒ С. 60-69.ru
dc.relation.referencesСоколов О.А. Особенности распределения нитратов и нитритов в овощах / Соколов О.А. ‒ 2013. ‒ № 1. ‒ 9 с.ru
dc.relation.referencesРосивал Л.Г. Посторонние вещества и пищевые добавки в продуктах / Росивал Л.Г. – М.:      Химия, 2011. – 264 с.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію