dc.contributor.advisor | Дудатьєв, І. А. | uk |
dc.contributor.author | Приймачук, Р. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T16:20:51Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T16:20:51Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Приймачук Р. В. Визначення вмісту нітратів в продуктах харчування / Р. В. Приймачук ; наук. кер. І. А. Дудатьєв // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/9163. | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29354 | |
dc.description.abstract | Запропоновано метод дослідження шкідливого впливу на здоров'я та працездатність людини нітратів і нітритів та наведено основні способи вимірювання їхнього рівня в продуктах харчування, оцінено ці параметри на основі санітарних норм. | uk |
dc.description.abstract | The study of the harmful effect on the health and performance of human nitrates and nitrites is proposed and the basic methods of measuring their level in food are given, and these parameters are estimated on the basis of sanitary norms. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/9163 | |
dc.subject | нітрати | uk |
dc.subject | нітрити | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | нітратомір | uk |
dc.subject | норма | uk |
dc.subject | nitrates | en |
dc.subject | nitrites | en |
dc.subject | food | en |
dc.subject | nitrometer | en |
dc.subject | products | en |
dc.subject | norm | en |
dc.title | Визначення вмісту нітратів в продуктах харчування | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 681.12 | |
dc.relation.references | Журавлѐва В.Ф. Токсичность нитратов и нитритов / В.Ф. Журавлѐва, М.М. Цапков // – 2012. ‒ №1. ‒ С. 60-69. | ru |
dc.relation.references | Соколов О.А. Особенности распределения нитратов и нитритов в овощах / Соколов О.А. ‒ 2013. ‒ № 1. ‒ 9 с. | ru |
dc.relation.references | Росивал Л.Г. Посторонние вещества и пищевые добавки в продуктах / Росивал Л.Г. – М.: Химия, 2011. – 264 с. | ru |