dc.contributor.advisor | Шварц, І. В. | uk |
dc.contributor.author | Коробов, С. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-05-31T10:13:13Z | |
dc.date.available | 2021-05-31T10:13:13Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Обгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД») [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. С. С. Коробов ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту та інформаційної безпеки ; Кафедра менеджменту, маркетингу та економіки. – Електронні текстові дані (1 файл: 0,965 Мбайт). – Вінниця, 2020. – Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32262 | |
dc.description | Науковий керівник: канд. екон. наук, доцент Шварц І. В. | uk |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота на тему: «Обгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «Могилів-Подільський консервний завод»)».
У магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні основи антикризового управління підприємством; здійснено оцінку фінансового стану та варіантний аналіз імовірності банкрутства ПрАТ «Могилів-Подільський консервний завод»; обгрунтовано антикризову стратегію для досліджуваного підприємства та розроблено рекомендації для впровадження системи раннього попередження і реагування. | uk |
dc.description.abstract | The master's qualification work on the theme: «Substantiation of the anti-crisis strategy of the food industry (on the example of the private joint-stock company «Mogilev-Podolsky cannery»)».
The theoretical basis of anti-crisis management of the enterprise is analyzed in the master's qualification work; an assessment of the financial condition and a variant analysis of the probability of bankruptcy of PJSC "Mohyliv-Podilsky cannery"; the anti-crisis strategy for the researched enterprise is substantiated and recommendations for introduction of system of early warning and reaction are developed. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | 073 | uk |
dc.subject | криза | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | фінансовий стан | uk |
dc.subject | антикризове управління | uk |
dc.subject | стратегія | uk |
dc.subject | банкрутство | uk |
dc.subject | фінансові результати | uk |
dc.title | Обгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД») | uk |
dc.type | Presentation | |