Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorПлешко, О. О.uk
dc.contributor.authorВіштак, І. В.uk
dc.contributor.authorPleshko, E. А.en
dc.contributor.authorVishtak, I. V.en
dc.date.accessioned2021-06-03T07:36:21Z
dc.date.available2021-06-03T07:36:21Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationПлешко О. О. Безпека при роботі з біологічними факторами [Текст] / О. О. Плешко, І. В. Віштак // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 11-13.uk
dc.identifier.isbn978-966-641-732-2
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32339
dc.description.abstractВ статті розглянуто вимоги безпеки при роботі з біологічними факторами.. Наводиться перелік біологічних чинників, які створюють значні проблеми для забезпечення нормальної життєдіяльності людини, а також бактеріальна забрудненість на прикладі молочної продукції.uk
dc.description.abstractThe article considers the safety requirements when working with biological factors. The list of biological factors that create significant problems for ensuring normal human life, as well as bacterial contamination on the example of dairy products is given.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : 11-13.uk
dc.subjectбіологічні факториuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectмікробіологічні факториuk
dc.subjectфактори ризикуuk
dc.subjectbiological factorsen
dc.subjectmicroorganismsen
dc.subjectmicrobiological factorsen
dc.subjectrisk factorsen
dc.titleБезпека при роботі з біологічними факторамиuk
dc.title.alternativeSafety in business with biological factorsen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc621.373.826
dc.relation.referencesДембіцька С.В. Вимоги безпеки під час роботи з лазерами. - [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://ir.lib.vntu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/11073/476.pdf?sequence=3uk
dc.relation.referencesВіштак І. В. Особливості формуванння культури безпеки в процесі підготовки фахівців технічних спеціальностей / І. В. Віштак // Педагогіка безпеки. - Вінниця : ВНТУ, 2016. - № 1. - C. 32-39.uk
dc.relation.referencesГріневич О.Г. Молочні бактерії [Текст]: монографія / О.Г. Гріневич – Мінськ, 1981. – 164с.uk
dc.relation.referencesКоролева Н.С. Санітарна мікробіологія молока і молочних продуктів/ Н.С. Королева, В.Ф. Семенихіна – М.; Легка і харчова промисловість, 1980 – 256с.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію