dc.contributor.author | Плешко, О. О. | uk |
dc.contributor.author | Віштак, І. В. | uk |
dc.contributor.author | Pleshko, E. А. | en |
dc.contributor.author | Vishtak, I. V. | en |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T07:36:21Z | |
dc.date.available | 2021-06-03T07:36:21Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Плешко О. О. Безпека при роботі з біологічними факторами [Текст] / О. О. Плешко, І. В. Віштак // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 11-13. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-641-732-2 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32339 | |
dc.description.abstract | В статті розглянуто вимоги безпеки при роботі з біологічними факторами.. Наводиться перелік біологічних чинників, які створюють значні проблеми для забезпечення нормальної життєдіяльності людини, а також бактеріальна забрудненість на прикладі молочної продукції. | uk |
dc.description.abstract | The article considers the safety requirements when working with biological factors. The list of biological factors that create significant problems for ensuring normal human life, as well as bacterial contamination on the example of dairy products is given. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : 11-13. | uk |
dc.subject | біологічні фактори | uk |
dc.subject | мікроорганізми | uk |
dc.subject | мікробіологічні фактори | uk |
dc.subject | фактори ризику | uk |
dc.subject | biological factors | en |
dc.subject | microorganisms | en |
dc.subject | microbiological factors | en |
dc.subject | risk factors | en |
dc.title | Безпека при роботі з біологічними факторами | uk |
dc.title.alternative | Safety in business with biological factors | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 621.373.826 | |
dc.relation.references | Дембіцька С.В. Вимоги безпеки під час роботи з лазерами. - [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://ir.lib.vntu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/11073/476.pdf?sequence=3 | uk |
dc.relation.references | Віштак І. В. Особливості формуванння культури безпеки в процесі підготовки фахівців технічних спеціальностей / І. В. Віштак // Педагогіка безпеки. - Вінниця : ВНТУ, 2016. - № 1. - C. 32-39. | uk |
dc.relation.references | Гріневич О.Г. Молочні бактерії [Текст]: монографія / О.Г. Гріневич – Мінськ, 1981. – 164с. | uk |
dc.relation.references | Королева Н.С. Санітарна мікробіологія молока і молочних продуктів/ Н.С. Королева, В.Ф. Семенихіна – М.; Легка і харчова промисловість, 1980 – 256с. | uk |