Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorНесен, Л. М.uk
dc.contributor.authorБєлан, А. В.uk
dc.date.accessioned2021-06-04T10:01:56Zuk
dc.date.available2021-06-04T10:01:56Zuk
dc.date.issued2019uk
dc.identifier.citationУправління стимулюванням та ключовими елементами мотивації на підприємствах харчової промисловості (на прикладі приватного акціонерного товариства «Вінницький завод фруктових концентратів і вин») [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. А. В. Бєлан; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту та інформаційної безпеки ; Кафедра менеджменту, маркетингу та економіки. – Електронні текстові дані (1 файл: 3,7 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32406
dc.descriptionКерівник роботи: канд. тех. наук, доцент Несен Л. М.uk
dc.description.abstractМета роботи – комплексне дослідження та вдосконалення системи стимулювання та мотивації праці персоналу на підприємствах харчової промисловості. Для виконання НДР необхідно розв'язати такі задачі: - дослідити теоретико – методологічний матеріал із основ управління стимулюванням та ключовими елементами мотивації праці; - визначити роль мотиваційного менеджменту та організацію мотиваційного механізму в системі управління підприємством; – проаналізувати стан діяльності галузі харчової промисловості за напрямком управління персоналом; - оцінити стан системи мотивації і стимулювання праці на підприємстві ПрАТ «Вінницький завод фруктових концентратів і вин»; - розробити пропозиції щодо вдосконалення системи мотивації праці персоналу ПрАТ «ВЗФКіВ». Формування діючої трудової мотивації є важливим завданням для кожного керівника підприємства. В умовах ринку від працівників потрібно уміння так організувати свою працю, щоб їх віддача була максимальною. При цьому важливим фактором посилення трудового потенціалу повинна стати особиста зацікавленість працівників, заснована на можливості задоволення своїх соціальних і фізіологічних потреб. Стимулювання ефективної праці робітників займає одне з ключових місць у системі внутрішньо фірмового управління. Вона доповнює адміністративне управління і являє собою непряме, опосередковане управління через інтереси робітників з використанням специфічних форм і методів забезпечення їх матеріальної і моральної зацікавленості щодо праці, у досягненні високих її результатів.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.titleУправління стимулюванням та ключовими елементами мотивації на підприємствах харчової промисловості (на прикладі приватного акціонерного товариства «Вінницький завод фруктових концентратів і вин»)uk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію