Об’ємно-планувальні рішення ресторанних комплексів при ревіталізації промислових об’єктів з використанням енергоощадних технологій на прикладі ресторану «Neon»
Abstract
Магістерська кваліфікаційна робота на тему «Об’ємно-планувальні рішення
ресторанних комплексів при ревіталізації промислових об’єктів з використанням
енергоощадних технологій на прикладі ресторану «Neon»»
Об’єктом дослідження є промисловий об’єкт (пекарня), який підлягає
ревіталізації.
Предметом дослідження виступає об’ємно-планувальна і функціональна
організація ресторанного комплексу, які формуються на основі ревіталізації
промислового об’єкту, при використанні сучасних енергоощадних заходів.
За результатами роботи зроблено висновки та пропозиції щодо ревіталізації
пустуючих виробничих приміщень пекарні, що знаходилась у підвальному
приміщенні будівлі на розі вулиць Соборна, 35 та Кропивницького, 1 у місті
Вінниці, на об’єкт громадського простору – ресторан «Neon». The master's qualification work on the topic "Volume-planning solutions of
restaurant complexes in the revitalization of industrial facilities using energy-saving
technologies on the example of the restaurant "Neon"
The object of research is an industrial object (bakery), which is subject to
revitalization.
The subject of the study is the spatial planning and functional organization of the
restaurant complex, which are formed on the basis of revitalization of the industrial
facility, using modern energy saving measures.
Based on the results of the work, conclusions and proposals were made to
revitalize the empty production facilities of the bakery, which was located in the
basement of the building at the corner of Soborna Street, 35 and Kropyvnytskoho Street,
1 in Vinnytsia, to the public space – restaurant "Neon".
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32467