Безпечне вживання збагачених рослинними екстрактами кисломолочних напоїв
Автор
Райчук, А. І.
Соломон, А. М.
Віштак, І. В.
Solomon, A. M.
Vishtak, I. V.
Raichuk, A. I.
Дата
2018Metadata
Показати повну інформаціюCollections
Анотації
Стан здоров'я людини і тривалість її життя знаходиться в прямій залежності від харчування. Існує також залежність між хворобами та нераціональним харчуванням. Більш того, результати останніх досліджень медиків, фізіологів, біологів, харчовиків дали можливість виявити кореляційну залежність між вмістом у продуктах окремих нутрієнтів та станом здоров'я населення. Постає питання вдосконалення традиційних молочних продуктів, підвищення їхньої біологічної цінності, їх здатності зміцнювати імунітет, що особливо важливо в зимовий період, коли надходження корисних речовин із їжею зводиться до мінімуму. The state of human health and the duration of his life is directly dependent on nutrition. There is also a relationship between diseases and inappropriate nutrition. Moreover, the results of recent studies of physicians, physiologists, biologists, and food processors have made it possible to reveal the correlation between the content of certain nutrients in foods and the state of health of the population. There is a question of improving traditional dairy products, increasing their biological value, their ability to strengthen immunity, which is especially important in the winter when the intake of nutrients with food is minimized.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32481