Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorСевастьянов В. М.uk
dc.contributor.authorСлижкук, А. Д.uk
dc.date.accessioned2021-06-10T07:22:37Zuk
dc.date.available2021-06-10T07:22:37Zuk
dc.date.issued2019uk
dc.identifier.citationОптимізація контролю якості виробництва яблучного соку [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. А. Д. Слижкук; Вінницький національний технічний університет ; Факультет комп’ютерних систем і автоматики ; Кафедра метрології та промислової автоматики. – Електронні текстові дані (1 файл: 0,8 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32639
dc.descriptionКерівник роботи: канд. тех. наук, доцент Севастьянов В. М.uk
dc.description.abstractРоботу присвячено розробці заходів, спрямованих на покращення системи контролю якості виробництва яблучного соку. Представлено комплекс показників якості, встановлено високу харчову та біологічну цінність яблучних соків. Також проведено огляд загального контрю якості виробництва яблучного соку. Проаналізовано фізичні та хімічні властивості яблучних соків, у відсотковому відношенні розглянуто їх вплив на загальну якість яблучного соку. Було розглянуто технологію виробництва, маркування, пакування та реалізацію яблучного соку. Та наведено перелік заходів, які вплинуть на покращення контролю якості виробництва яблучного соку.uk
dc.description.abstractThe work is devoted to the development of measures aimed at improving the quality control system of apple juice production. The complex of quality indicators is presented, high nutritional and biological value of apple juices is established. The general quality control of apple juice production was also reviewed. Physical and chemical properties of apple juices have been analyzed and their effect on the overall quality of apple juice has been examined in percentage terms. Technology of production, labeling, packaging and sale of apple juice was considered. The following is a list of measures that will improve the quality control of apple juice production.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.titleОптимізація контролю якості виробництва яблучного сокуuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію