Підвищення ефективності використання харчових відходів як фактор екологічної безпеки
Автор
Варушечкіна, М. В.
Varushechkina, M. V.
Дата
2018Metadata
Показати повну інформаціюCollections
Анотації
Досліджено економічні та екологічні проблеми поводження з відходами в Україні. Акцентовано на перспективних напрямках підвищення ефективності використання відходів, зокрема харчових. Розглянуто доцільність та ефективність використання відходів від олійно-жирової промисловості та можливості заробляти додаткові кошти на відходах. Запропоновано безвідходне виробництво олійно-жирової продукції. The economic and ecological problems of handling are investigational wastes in Ukraine. It is accented on perspective directions of increase of efficiency of utilization of wastes in particular food. Expediency and efficiency of utilization of wastes are considered from oily-fatty industry and possibility to earn additional funds on wastes. The zero-emission production of oily-fatty goods offers.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32800