• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Якість і безпека: сучасні реалії
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2019)
  • View Item
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Якість і безпека: сучасні реалії
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2019)
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Метрологічні засоби та способи оцінки якості готової продукції харчового виробництва

Author
Плешко, О. О.
Pleshko, E. A.
Date
2019
Metadata
Show full item record
Collections
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2019) [20]
Abstract
У статті здійснений аналіз метрологічних засобів та способів оцінки якості готової продукції харчового виробництва, запропоновано шляхи покращення якості готової продукції на виробництві.
 
The article deals with the analysis of metrological means and methods for assessing the quality of finished food products, and suggests ways to improve the quality of finished products in production.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32926
View/Open
yakist&bezpeka_2019-32-36.pdf (325.1Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ