• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Якість і безпека: сучасні реалії
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2019)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Якість і безпека: сучасні реалії
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2019)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Метрологічні засоби та способи оцінки якості готової продукції харчового виробництва

Автор
Плешко, О. О.
Pleshko, E. A.
Дата
2019
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2019) [20]
Анотації
У статті здійснений аналіз метрологічних засобів та способів оцінки якості готової продукції харчового виробництва, запропоновано шляхи покращення якості готової продукції на виробництві.
 
The article deals with the analysis of metrological means and methods for assessing the quality of finished food products, and suggests ways to improve the quality of finished products in production.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32926
Відкрити
yakist&bezpeka_2019-32-36.pdf (325.1Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ