Забезпечення екологічної безпеки продукції харчової промисловості шляхом вдосконалення екологічного контролю
Abstract
В магістерській кваліфікаційній роботі охарактеризовано охарактеризовано екологічний вплив підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище.
Запропоновано вдосконалення екологічного контролю харчових виробництв шляхом експериментального визначення вмісту важких металів у деяких групах продуктів харчування.
Проведено кореляційний аналіз та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження та грунтах, на яких вони вирощувалися.
Мета роботи – наукове обгрунтування рівня екологічної безпеки харчової промисловості та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування і встановлення їх придатності для споживання за цим показником.
Об’єкт дослідження – процес контролю і прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження.
Предмет дослідження – вміст важких металів в харчових продуктах на території м. Вінниці і області.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32978