Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorТрач, І. А.uk
dc.contributor.authorПивовар, О. В.uk
dc.date.accessioned2021-06-22T13:21:01Z
dc.date.available2021-06-22T13:21:01Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationЕкологічне обгрунтування впливу харчових добавок на людину [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. В. Пивовар ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 0,94 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33000
dc.descriptionНауковий керівник: канд. техн. наук., ст. викл. Трач І. А.uk
dc.description.abstractМетою даної магістерської кваліфікаційної роботи є обґрунтування екологічної безпеки харчових добавок у продуктах харчування та розробка рекомендацій щодо зменшення негативного впливу даних речовин. В роботі проаналізовано небезпеку застосування харчових добавок. Досліджено роль харчових добавок у процесах зберігання їжі та оцінено вплив харчових добавок на навколишнє середовище. Досліджено безпечність харчових добавок на салаті посівному Lactuca sativa за допомогою «Ростового тесту». Розроблено практичні рекомендації щодо мінімізації негативного впливу харчових добавок на навколишнє природнє середовище.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subject183
dc.subjectекологічна безпекаuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectхарчові добавкиuk
dc.subjectбіоіндикаціяuk
dc.subjectбезпека харчуванняuk
dc.titleЕкологічне обгрунтування впливу харчових добавок на людинуuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію