Екологічне обгрунтування впливу харчових добавок на людину
dc.contributor.advisor | Трач, І. А. | uk |
dc.contributor.author | Пивовар, О. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-06-22T13:21:01Z | |
dc.date.available | 2021-06-22T13:21:01Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Екологічне обгрунтування впливу харчових добавок на людину [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. В. Пивовар ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 0,94 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33000 | |
dc.description | Науковий керівник: канд. техн. наук., ст. викл. Трач І. А. | uk |
dc.description.abstract | Метою даної магістерської кваліфікаційної роботи є обґрунтування екологічної безпеки харчових добавок у продуктах харчування та розробка рекомендацій щодо зменшення негативного впливу даних речовин. В роботі проаналізовано небезпеку застосування харчових добавок. Досліджено роль харчових добавок у процесах зберігання їжі та оцінено вплив харчових добавок на навколишнє середовище. Досліджено безпечність харчових добавок на салаті посівному Lactuca sativa за допомогою «Ростового тесту». Розроблено практичні рекомендації щодо мінімізації негативного впливу харчових добавок на навколишнє природнє середовище. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | 183 | |
dc.subject | екологічна безпека | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | харчові добавки | uk |
dc.subject | біоіндикація | uk |
dc.subject | безпека харчування | uk |
dc.title | Екологічне обгрунтування впливу харчових добавок на людину | uk |
dc.type | Presentation |