Оцінка впливу діяльності промислових підприємств харчової галузі на стан атмосферного повітря Вінниччини
Анотації
У кваліфікаційній роботі приводиться характеристика основних хімічних речовин, що містяться у викидах від підприємств, запропоновані рекомендації щодо покращення технології очистки викидів і заходи контролю якості атмосферного повітря щоб досягти мінімальної шкоди для навколишнього природного середовища. Розраховано еколого-економічну доцільність впровадження використання альтернативних джерел енергії на підприємстві.
Метою роботи є наукове дослідження стану екологічної безпеки атмосферного повітря Вінницької області, в зв'язку із діяльністю підприємств харчової промисловості, обґрунтування стратегічних цілей, принципів і завдань державної політики щодо охорони й використання повітря, визначення пріоритетних напрямів управління системою охорони атмосферного повітря і забезпечення його якості та екологічної безпеки.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33004