dc.contributor.advisor | Ткачук, О. О. | uk |
dc.contributor.author | Бондар, О. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T06:17:15Z | |
dc.date.available | 2021-06-23T06:17:15Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Оцінка впливу діяльності промислових підприємств харчової галузі на стан атмосферного повітря Вінниччини [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. В. Бондар ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,16 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33004 | |
dc.description | Науковий керівник: канд. біол. наук, доцент Ткачук О. О. | uk |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі приводиться характеристика основних хімічних речовин, що містяться у викидах від підприємств, запропоновані рекомендації щодо покращення технології очистки викидів і заходи контролю якості атмосферного повітря щоб досягти мінімальної шкоди для навколишнього природного середовища. Розраховано еколого-економічну доцільність впровадження використання альтернативних джерел енергії на підприємстві.
Метою роботи є наукове дослідження стану екологічної безпеки атмосферного повітря Вінницької області, в зв'язку із діяльністю підприємств харчової промисловості, обґрунтування стратегічних цілей, принципів і завдань державної політики щодо охорони й використання повітря, визначення пріоритетних напрямів управління системою охорони атмосферного повітря і забезпечення його якості та екологічної безпеки. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.title | Оцінка впливу діяльності промислових підприємств харчової галузі на стан атмосферного повітря Вінниччини | uk |
dc.type | Presentation | |