Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorТкачук, О. О.uk
dc.contributor.authorБондар, О. В.uk
dc.date.accessioned2021-06-23T06:17:15Z
dc.date.available2021-06-23T06:17:15Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationОцінка впливу діяльності промислових підприємств харчової галузі на стан атмосферного повітря Вінниччини [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. В. Бондар ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,16 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33004
dc.descriptionНауковий керівник: канд. біол. наук, доцент Ткачук О. О.uk
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі приводиться характеристика основних хімічних речовин, що містяться у викидах від підприємств, запропоновані рекомендації щодо покращення технології очистки викидів і заходи контролю якості атмосферного повітря щоб досягти мінімальної шкоди для навколишнього природного середовища. Розраховано еколого-економічну доцільність впровадження використання альтернативних джерел енергії на підприємстві. Метою роботи є наукове дослідження стану екологічної безпеки атмосферного повітря Вінницької області, в зв'язку із діяльністю підприємств харчової промисловості, обґрунтування стратегічних цілей, принципів і завдань державної політики щодо охорони й використання повітря, визначення пріоритетних напрямів управління системою охорони атмосферного повітря і забезпечення його якості та екологічної безпеки.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.titleОцінка впливу діяльності промислових підприємств харчової галузі на стан атмосферного повітря Вінниччиниuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію