Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorКолесницький, О. К.uk
dc.contributor.authorРенкас, О. О.uk
dc.date.accessioned2021-09-09T11:25:44Z
dc.date.available2021-09-09T11:25:44Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationІнформаційна технологія розпізнавання смаків на основі імпульсної нейронної мережі [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. О. Ренкас ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет комп’ютерних систем і автоматики ; Кафедра комп'ютених наук. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,68 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33374
dc.descriptionНауковий керівник: канд. техн. наук, доц. Колесницький О. К.uk
dc.description.abstractДана магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці програмного забезпечення для розпізнавання смаків за допомогою імпульсної нейронної мережі. Розглянуті практичні завдання, що вирішуються системами розпізнавання смаків. Розглянуті загальна структурна схема системи розпізнавання смаків, види сенсорів для систем розпізнавання смаків, проведено аналіз основних методів та засобів, які виконують розпізнавання смаків. Досліджено і розроблено основні етапи, з яких складається процес розпізнавання смаків, спроектовано архітектуру імпульсної нейронної мережі, На внутрішній мові програмування MATLAB з використанням бібліотеки CSIM спроектовано програмне забезпечення розпізнавання смаків, яке має на 3,3% кращу достовірність розпізнавання (98,3%) порівняно із програмою-аналогом (95%) та менший в 1,85 рази час розпізнавання смаків.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectзабезпечення програмнеuk
dc.subjectмережа нейроннаuk
dc.subjectрозпізнавання смаківuk
dc.subject122
dc.titleІнформаційна технологія розпізнавання смаків на основі імпульсної нейронної мережіuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію