Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorПетришин, С. Іuk
dc.contributor.authorЯнісевич, А. В.uk
dc.date.accessioned2021-09-21T09:33:03Z
dc.date.available2021-09-21T09:33:03Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationІнформаційна технологія бронювання місць в ресторанах: клієнтська частина [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. А. В. Янісевич ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет комп’ютерних систем і автоматики ; Кафедра комп'ютених наук. – Електронні текстові дані (1 файл: 0,23 Мбайт). – Вінниця, 2020. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33542
dc.descriptionНауковий керівник: ст. вик. Петришин С. І.uk
dc.description.abstractРобота присвячена створенню інформаційної технології розробки клієнтської частини сервісу бронювання місць в ресторані. Метою магістерської роботи є покращення роботи додатку за рахунок використання сучасних технологій для розробки клієнтської частини, що дасть змогу підвищити швидкість завантаження додатку та його надійність для клієнтів. Проаналізовано переваги та недоліки кожного з них, створений список вимог. Розроблена безспосередньо сама клієнтська частина та проведена інтергація з серверною частиною.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectінтерфейсuk
dc.subjectклієнтська частинаuk
dc.subjectReacten
dc.subjectReact Nativeen
dc.subjectJava Scripten
dc.subject122
dc.titleІнформаційна технологія бронювання місць в ресторанах: клієнтська частинаuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію