Оцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробника
Автор
Кучерук, В. Ю.
Маньковська, В. С.
Янковий, Д.
Дата
2017Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- Наукові роботи каф. ІРТС [779]
Анотації
Актуальність проблеми оцінювання рівня якості м’ясної продукції важко недооцінити, адже м’ясні
продукти відносяться до переліку стратегічно важливих, оскільки забезпечують раціон харчування людини
повноцінною білковою складовою. На ринку м’яса, що користується стабільним попитом у споживача,
представлені різні його види, і покупцеві іноді важко вибрати якісний продукт із цього різноманіття. До того
ж далеко не вся продукція, представлена на ринку являється безпечною та корисною.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/35308