dc.contributor.author | Кучерук, В. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Маньковська, В. С. | uk |
dc.contributor.author | Янковий, Д. | uk |
dc.date.accessioned | 2022-05-18T12:40:02Z | |
dc.date.available | 2022-05-18T12:40:02Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Кучерук В. Ю. Оцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробника [Текст] / В. Ю. Кучерук, В. С. Маньковська, Д. Янковий // Тези доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції пам'яті професора Петра Столярчука "Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи", Львів, 11-12 травня, 2017 р. – 2017. – С. 92. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/35308 | |
dc.description.abstract | Актуальність проблеми оцінювання рівня якості м’ясної продукції важко недооцінити, адже м’ясні
продукти відносяться до переліку стратегічно важливих, оскільки забезпечують раціон харчування людини
повноцінною білковою складовою. На ринку м’яса, що користується стабільним попитом у споживача,
представлені різні його види, і покупцеві іноді важко вибрати якісний продукт із цього різноманіття. До того
ж далеко не вся продукція, представлена на ринку являється безпечною та корисною. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет «Львівська політехніка» | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції пам'яті професора Петра Столярчука "Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи", Львів, 11-12 травня, 2017 р. : 92. | uk |
dc.title | Оцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробника | uk |
dc.type | Thesis | |