Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorКучерук, В. Ю.uk
dc.contributor.authorМаньковська, В. С.uk
dc.contributor.authorЯнковий, Д.uk
dc.date.accessioned2022-05-18T12:40:02Z
dc.date.available2022-05-18T12:40:02Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationКучерук В. Ю. Оцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробника [Текст] / В. Ю. Кучерук, В. С. Маньковська, Д. Янковий // Тези доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції пам'яті професора Петра Столярчука "Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи", Львів, 11-12 травня, 2017 р. – 2017. – С. 92.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/35308
dc.description.abstractАктуальність проблеми оцінювання рівня якості м’ясної продукції важко недооцінити, адже м’ясні продукти відносяться до переліку стратегічно важливих, оскільки забезпечують раціон харчування людини повноцінною білковою складовою. На ринку м’яса, що користується стабільним попитом у споживача, представлені різні його види, і покупцеві іноді важко вибрати якісний продукт із цього різноманіття. До того ж далеко не вся продукція, представлена на ринку являється безпечною та корисною.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherНаціональний університет «Львівська політехніка»uk
dc.relation.ispartofТези доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції пам'яті професора Петра Столярчука "Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи", Львів, 11-12 травня, 2017 р. : 92.uk
dc.titleОцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробникаuk
dc.typeThesis


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію